2023. sze 21.

Egy újabb sztárpár válik

írta: Babi blogol
Egy újabb sztárpár válik

Múlt hét vasárnap robbant be a magyar köztudatba megint egy szomorú hír: Hugh Jackman és felesége Deborra huszonhét év házasság után válnak. A hírt a közösségi felületen adták közre.

Kihangsúlyozták, nem volt harmadik fél a dologban. Szeretetben és békében válnak el útjaik, két örökbefogadott gyereküket pedig továbbra is szeretetben fogják nevelni.

A döntésük pontos okairól nincs információnk, de egy bennfentes arról számolt be, hogy a pár már egy jó ideje a szokásoshoz képest másképp viselkedett. Páran azt rebesgetik, hogy az utóbbi időben nagyon a felszínre tört a kettejük közti korkülönbség.Még a járvány tombolása idejére datálódik az , hogy mivel nagyon nehezen bírták az összezártságot, elkezdtek elhidegülni egymástól.  Mindenesetre, ha lehet így fogalmazni, szépen váltak el, huszonhét év harmonikus kapcsolatot zártak le ezzel.

Amikor először olvastam a hírt, egyszerűen ledöbbentem. Ők az én szememben mindig olyan szép, összeillő pár voltak. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer mégis elválnak. Remélem jó döntést hoztak és nagyon bízom benne, hogy mindketten a lehető legkevesebbet sérülnek a válás közben.

Szólj hozzá